Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/e-hoteluri.net/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Rezervari hoteluri ieftine

Compara tarife la zeci de hoteluri si gaseste cea mai buna alternativa de cazare. Sistemul nostru de rezervari hoteliere iti permite sa gasesti cele mai bune variante de calatorie, economisind astfel timp si bani.

Radisson Royal din Moscova este marele castigator la World Travel Awards 2012

Radisson Royal MoscovaHotelul Radisson Royal din Moscova a castigat unul dintre cele mai importante premii in cadrul galei de decernare a premiilor World Travel Awards din acest an. Unitatea de cazare de cinci stele a castigat trei premii Travel Oscar pentru inovatiile aduse in industria ospitalitatii din Moscova. Gala de decernare a premiilor din turism a adunat cele mai importante branduri internationale si a fost garnisita cu receptii, programe de divertismente pentru invitati si mancaruri rafinate.

Premii disputate la Travel Awards

Pe data de 6 octombrie 2012, ceremonia World Travel Awards a fost gazduita de Conrad Algarve in Potugalia. Numarul impresionant de rezervari hoteliere din Moscova, dar si recenta reclasificare a hotelului Radisson Royal au facut ca oficialii companiei multinationale sa primeasca cele mai multe trofee. Purtatorul de cuvant al Radisson International a declarat ca noua clasificare a unitatii de cazare din Moscova de la patru la cinci stele le-a permis sa ofere clientilor servicii personalizate si sa se impuna astfel pe piata opitalitatii moscovite.

Conducerea Radisson a tinut sa precizeze ca dezvoltarea programelor de zbor a companiilor aeriene din Europa au facut posibila cresterea industriei ospitalitatii in Moscova. Mai mult decat atat, Radisson Royal a fost apreciat de specialisti pentru masurile ecologice pe care reprezentantii grupului le-au luat atunci au decis sa reinstaureze cladirea. Premiile acumulate de Radisson Royal la gala din acest an reprezina o premiera pentru hotelurile din Rusia, fiind pentru prima oara cand o unitate de cazare primeste atat de multe trofee. Conducerea Radisson Royal se pregateste acum de o alta aniversare. In luna ianuarie, Radisson Royal din Moscova implineste 55 de ani de la deschiderea oficiala.

Radisson este parte a grupului hotelier Carlson Rezidor si are sediul central in Bruxelles. Infiintat in anul 1960, grupul belgian a inregistrat in anul 2009 un venit net de 28,2 milioane de euro.

Comments are closed.

X