Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/e-hoteluri.net/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Rezervari hoteluri ieftine

Compara tarife la zeci de hoteluri si gaseste cea mai buna alternativa de cazare. Sistemul nostru de rezervari hoteliere iti permite sa gasesti cele mai bune variante de calatorie, economisind astfel timp si bani.

Nu cresc tarifele la vacantele pe litoral de la 1 iulie

TurismPresedintele Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunarii, Corina Martin, a declarat ca tarifele de cazare de pe litoral pentru vacantele contractate de agentiile de turism nu vor creste de la 1 iulie, dar sunt posibile totusi unele majorari la receptiile hotelurilor. Aceste majorari nu vor fi unele semnificative, insa.

“Avand in vedere ca in acest sezon ne confruntam, pana in acest moment, cu o scadere cu circa 20 la suta a numarului de turisti romani pentru destinatiile romanesti, nu estimam cresteri substantiale ale tarifelor in perioada urmatoare”, a declarat Corina Martin.

In presa aparuse informtia ca preturile la cazarea la hotel pe litoral va creste cu 30% incepand din aceasta data.

“In realitate, sunt posibile unele majorari, dar care se aplica numai la receptiile hoteliere, pentru turistii care nu au cumparat deja o vacanta si care nu au apelat la agentiile de turism. Deci, vorbim in acest caz de numai cinci la suta din circulatia turistica spre Litoral, intrucat 95 la suta dintre turisti au achizitionat deja vacanta la tarifele din programele speciale, prin agentiile de turism”, a spus Corina Martin.

Fluctuatiile de tarife intre sezon si extrasezon sunt considerate firesti de catre Corina Martin, si tin de mecanismul cererii si ofertei.

Turistii au la dispozitie mai multe programe speciale pentru vizitarea litoralul romanesc.

“De exemplu, programul “Inscrieri timpurii” are la baza achizitionarea unei vacante din timp, mai exact cu cateva luni inainte, in orice perioada din an, si clientul poate beneficia de reduceri de preturi de pana la 30%. Un alt program, introdus in perioada de sezon, este si “Zile gratuite de vacanta”, derulat in perioada 15 iunie – 15 iulie si 15 august – 15 septembrie. Programul, realizat in parteneriat cu hotelierii din Romania, include oferte speciale care vin in sprijinul turistilor prin acordarea unui numar de zile gratuite de vacanta, dupa modelul platesti cinci nopti si stai sase sau chiar sapte”, a mai spus Corina Martin.

Comments are closed.

X