Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/e-hoteluri.net/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Rezervari hoteluri ieftine

Compara tarife la zeci de hoteluri si gaseste cea mai buna alternativa de cazare. Sistemul nostru de rezervari hoteliere iti permite sa gasesti cele mai bune variante de calatorie, economisind astfel timp si bani.

Magia Disney inca atrage turisti la Paris

Disneyland ParisPentru turistii care si-au ales bilete avion Paris pentru perioada ce urmeaza, parcul de distractii Disneyland este un loc ce trebuie neaparat vizitat. Calatorii amatori inca pot gasi promotii bilete de avion catre aeroportul Paris Beauvais-Tille cu preturi de la 26€.

Distractie in parcul Disney

Disneyland Paris a atras aproximativ 16 milioane de vizitatori doar anul trecut, iar majoritatea lor sunt europeni. In plus, se organizeaza des concerte, precum cele ale lui Cher, Tina Turner, sunt invitate vedete ca Elton John, Eddie Murphy, se creeaza parade, se ofera gogosi gratis, iar spectacolele cu artificii sunt memorabile.

Aparatele sunt mult mai bune si mai performante in parcul din Paris, iar cele mai apreciate sunt Muntele din Spatiu, Piratii din Caraibe, Casa Bantuita. In plus, exista si parcul Walt Disney Studios, unde se poate vizita Turnul Terorii sau cel in forma urechilor lui Mickey Mouse, precum si show-uri live.

Calatoria in parcul Disney poate fi obositoare, de aceea multi turisti prefera sa se cazeze la Hotelul Disneyland de la intrare. Tot de aici se poate lua metroul si ajunge in capitala in 30 de minute pentru a lua pranzul in oras, dar in acelasi timp pentru a avea prinde la intoarcere pentru spectacolul de artificii din parc.

Pentru adultii care doresc sa isi aloce timp si pentru ei, in zona se poate lua micul dejun in gradina Hotelului Mandarin Oriental. Pentru cumparaturi se poate merge pe strada Saint-Honore, unde se gasesc produse Louis Vuitton, Chanel, Miu Miu, dar si Zara sau alte magazine accesibile.

Tot din categoria hoteluri, vanatorii de autografe de la vedete pot face o plimbare pana la Park Hyatt Paris-Vendome Hotel, unde cel mai des este vazut Leonardo DiCaprio.

Comments are closed.

X