Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/e-hoteluri.net/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Rezervari hoteluri ieftine

Compara tarife la zeci de hoteluri si gaseste cea mai buna alternativa de cazare. Sistemul nostru de rezervari hoteliere iti permite sa gasesti cele mai bune variante de calatorie, economisind astfel timp si bani.

Jamaica, locul unde caldura nu vine doar de la soare

JamaicaMotto-ul Jamaicai este “din mai multe persoane, una” si se pare ca muzica, superbele zone rurale si caldura,combinate cu istoria bogata a insulei au creat o dragoste comuna pentru viata si pentru semeni.

Negril este un oras idilic la o ora departare de Montego Bay

Mancarea este incredibila, de la gratarele de pe marginea drumului pana la inselatorul Presley’s Seafood Bar and Grill, unde un meniu consta in “ce iti trebuie din mare”.

Companiile aeriene va asigura transportul, insa dumneavoastra alegeti cazarea si felul in care sa va petreceti o vacanta de neuitat. Va puteti caza la Tensing Pen Resort, putin mai adanc in interiorul Negrilului. Cabanutele din stuf si piatra sunt simple, dar va ofera tot ce aveti nevoie.

Nu puteti vizita Jamaica fara sa explorati Montego Bay si Port Antonio. Va puteti rezerva o camera la unul dintre cele mai bune hoteluri, Sandals’ flagship resort din MoBay. Asa cum este bine stiut, va veti astepta la o experienta tipic all-inclusive,dar aici bratarile colorate de la incheietura mainii au disparut de mult. Acum toti turisti sunt tratati precum VIP-urile si nimic nu este low cost.

Va va fi desemnat un majordom care va va rasfata cu sampanie la sosire si va indeplinitoate dorintele dumneavoastra pe parcursul sederii. Staff-ul este format din oameni care isi iubesc cu adevarat meseria si cunosc numele tuturor clientilor ce revin la Sandals’ flagship resort.

In timpul zilei va puteti implica in sporturi de apa, lectii de scufundare sau chiar un masaj la spa-ul din cadrul complexului.

Half Moon Resort este, de asemenea, in Montego Bay, si pare a fi dintr-o era apusa. Asezat printre palmieri, este un hotel in stil Palladian care s-ar amesteca usor in peisajul din Beverly Hills. Are 13 terenuri de tenis, un teren de golf de 18 gauri, 51 de piscine si un centru ecvestru unde caii pot inota cu oaspetii pe spate.

Prieteni cu natura

Sunt doar trei cuvine care pot descrie o experienta jamaicana de acest gen: O singura dragoste!

Comments are closed.

X