Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/e-hoteluri.net/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Rezervari hoteluri ieftine

Compara tarife la zeci de hoteluri si gaseste cea mai buna alternativa de cazare. Sistemul nostru de rezervari hoteliere iti permite sa gasesti cele mai bune variante de calatorie, economisind astfel timp si bani.

In inima

Amsterdam sarbatoreste aniversarea celor 400 de ani de la infiintarea sistemului sau de canale.

Amsterdam

Cum ajungem?

Tarom ne ofera bilete de avion ieftine incepand de la 205 Euro, o suma mica in comparatie cu desfatarea pe care o poate oferi vizitarea acestui minunat oras. Hoteluri ieftine, transport in comun ieftin, plimbari spectaculoase pe canale si o experienta de neuitat, toate fac parte din farmecul Venetiei de Nord.

Descoperiti Amsterdamul

Este cel mai mare oras al Regatului Tarilor de Jos, iar canalele sale ingusteaza raul Amstel pana ce ii confera un aspect concentric in jurul centrului istoric.Puteti savura din atmosfera romantica a orasului fie la bordul unei nave private, a unei nave de croaziera sau cu ajutorul unei hidrobiciclete.

Amsterdam are mai multe canale decat Venetia, acestea se intind pe mai mult de 100 de kilometri si sunt traversate de1281 de poduri.

Daca am putea zbura, am vedea cum imita un labirint circular care se poate, de asemenea, parcurge mergand pe debarcadere mici sau strazi paralele si care merita vazute pentru a-l cunoaste. Orasul care parca invita la relaxare si odihna poate fi “imbratisat” fara niciun regret. O comoara europeana, fiind situat la trei ore de mers cu trenul de la Koln, sase de la Berlin si nu mai mult de patru din Paris.

Pe “Gracht”, prin Curba de Aur

In limba olandeza, un canal este numit Gracht. Cele mai cunoscute canale sunt cele care formeaza Grachtengordel (canalul centura), care, pentru cei ce vin prima oara aici, se dovedeste a fi util pentru orientarea catre centrul orasului.

Puteti apela la diferite agentii de turism specializate ce ofera excursii in care se parcurg kilometrii intregi pe canalele din afara orasului.

Una dintre cele mai faimoase ambarcatiuni este “Floating Dutchman”, un autobuz ce pleaca de la aeroport si care isi termina calatoria pe unul dintre canale, ca un vehicul amfibie.

Niciun tur al canalelor nu poate sa nu treaca prin Curba de Aur, unde se zaresc cladiri ce dateaza din secolul al XVIII-lea, pastrate in stare perfecta.

De asemenea, nu trebuie ratate nici Cartierul Rosu si Jordaan (unde se gasesc casa Annei Frank si multe restaurante), sectorul Pijp cu cea mai mare piata in aer liber din Europa si Spiegelkwartier sau cartierul de Oglinzi, cu antichitati si galerii de arta.

Comments are closed.

X