Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/e-hoteluri.net/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Rezervari hoteluri ieftine

Compara tarife la zeci de hoteluri si gaseste cea mai buna alternativa de cazare. Sistemul nostru de rezervari hoteliere iti permite sa gasesti cele mai bune variante de calatorie, economisind astfel timp si bani.

Hotelurile din Londra

LondraHotelurile din Londra la sfarsitul clasamentului Vizitatorii Londrei au clasat hotelurile acesteia ca fiind cele mai proaste dintr-o lista de 100 de orase din cauza minibarurilor mult prea scumpe, mic dejunurilor saracacioase si serviciilor prea lente.

Nemtii au cele mai bune hoteluri

Un studiu realizat de siteul Trivago asupra recenziilor primite de hoteluri de la peste 140 de site-uri de rezervari hoteluri plaseaza Londra pe ultimul loc din 100 de orase cu cel putin 135 de hoteluri si 60 de recenzii.

Orasul german, Dresda se claseaza pe primul loc datorita hotelurilor sale care au primit cele mai bune evaluari si cele mai pozitive recenzii de la oaspeti. Utilizatorii au laudat hotelurile din Dresda pentru valorificarea banilor, in timp ce hotelurile din Londra au fost criticate pentru tarifele acestora.

In mod special, recenzentii au fost de parere ca minibarurile au fost prea scumpe, iar mic dejunurile la fel de scumpe si in acelasi timp dezamagitoare, in timp ce hotelurile din Dresda au fost laudate pentru mic dejunurile delicioase si bine valorificate.

Hotelurile Londrei au fost, de asemenea, criticate pentru aglomeratia de la micul dejun, cozile prea lungi de la check-in, incapacitatea de face fata grupurilor mari de persoane, camerele mici si privelistile sarace.

Hoteluri ieftine sau scumpe din Dresda cele mai apreciate de turisti

De cealalta parte, hotelurile din Dresda au impresionat turistii prin servicii exceptionale, eficienta, personal util si camere spatioase cu privelisti extraordinare, indifferent daca erau hoteluri ieftine sau scumpe.

Imediat, in spatele Dresdei, pe lista oraselor cu hoteluri bune s-au pozitionat Hanoi din Vietnam, Tokyo, Chicago si Cracovia din Polonia.

Chiar daca operatorii turstici au cele mai multe oferte last minute catre aceste destinatii, hotelurileacestora lasa de dorit. Rio de Janeiro, Copenhaga, Paris si Amsterdam s-au clasat in ultimele cinci, alaturi de Londra.

Purtatoarea de cuvant a celor de la Trivago a spus ca siteul a lansat clasificarea destinatiilor in functie de reputatia hotelurilor acestora, de doua ori pe an.

Cele mai bune 5 orase in functie de camerel de hotel:

1. Dresda, Germania
2. Hanoi, Vietnam
3. Portland, SUA
4. Tokyo, Japonia
5. Santiago de Compostela, Spania

Cele mai proaste 5:

95. Bruxelles, Belgia
96. Amsterdam, Olanda
97. Paris, Franta
98. Copenhaga, Danemarca
99. Rio de Janeiro, Brazilia
100. Londra, Anglia

Comments are closed.

X