Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/e-hoteluri.net/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Rezervari hoteluri ieftine

Compara tarife la zeci de hoteluri si gaseste cea mai buna alternativa de cazare. Sistemul nostru de rezervari hoteliere iti permite sa gasesti cele mai bune variante de calatorie, economisind astfel timp si bani.

Ce trebuie facut pentru o aterizare placuta

De multe ori, nerabdarea si entuziasmul de a ajunge la destinatie, sunt diminuate de oboseala de dupa zboruri, mai ales daca odata ajunsi in aeroporturi, turistii trebuie sa piarda mult timp din cauza aglomeratiei si lipsei de organizare. In special zborurile din Europa spre America sau Asia, pentru durata lor mare, pot epuiza turistii si ii pot descumpani, simtind ca drumul dintre ei si paturile din hoteluri nu se va sfarsi niciodata. Exista insa cateva modalitati pentru a transforma aterizarea in cel mai placut mod si pentru a salva minute pretioase.

Aeroport

Seviciile de gestionare a bagajelor

Multe pliante vorbesc despre cat de eficient ar fi pentru pasageri sa aiba doar bagaj de mana. Nu se poate intotdeauna insa, mai ales cand calatoria nu este una in scop de afaceri, ci pentru petrecerea timpului liber. Poate este nevoie de un costum voluminos de schi sau de pantofi cu toc. Chiar si asa se poate evita asteptarea bagajelor, si asta pentru ca exista servicii de gestionare a bagajelor. Chiar daca este perceputa o taxa suplimentara, merita sa se faca drumul direct din avion la hotel, stiind ca bagajul va ajunge la usa in siguranta, ba chiar improspatat cu un miros dulce. Luggage Free, The Luggage Club, Luggage Concierge sau Luggage Forward sunt doar cateva astfel de servicii care sunt prezente in anumite aeroporturile.

US Customs and Border Protection (CBP)

Acesta este programul de intrare in Statele Unite ale Americii, care permite calatorilor cu pre-aprobare accelerarea procesului de verificare in aeroport. Desi este contra cost, tariful la aderarea acestui program fiind de 100 de dolari, merita pentru ca ajuta la evitarea acelor cozi interminabile care pot dura ore intregi, din cauza organizarii extrem de ineficiente din SUA. Ramane in continuare extrem de obositoare o vacanta in America, insa in felul acesta tot se mai castiga ceva timp. Ramane doar sa se mai rezerve bilete de avion.

Comments are closed.

X